Professional of reseller?

Linkbuilding Masters levert al jaren linkbuilding diensten aan professionals. Denk hierbij aan online marketing bureaus, marketingbureaus en webdesign bureaus die hulp nodig hebben bij het uitwerken van een linkbuilding campagne voor hun klanten. Dit doet Linkbuilding Masters volledig op white label niveau en tegen reseller (staffel) prijzen.

Backlinks kopen bij Linkbuilding Masters geeft je de zekerheid van kwaliteit. Je hebt bij ons de mogelijkheid om zo jouw linkbuilding campagne zelf samen te stellen en in de hand te houden. Wij geven je bij het kopen van backlinks echter een gering advies ten opzichte van bijvoorbeeld een maatwerkpakket, maar kwaliteit is gegarandeerd bij ons.

backlinks kopen

Een greep uit ons assortiment

Hieronder vind je een overzicht van linkvormen die bij ons verkrijgbaar zijn. Ben je op zoek naar een andere linkvorm of heb je een vraag over onze links, laat het ons dan gerust weten. Vul het contactformulier in of bel met ons op 026 820 0068.

Content backlink

Een content link geplaatst op een private blog (pbn). Deze wordt altijd geplaatst op een relevante blog en professioneel opgebouwd. We bieden je een aantal keuzes aan met betrekking tot de lengte van het artikel. Je kunt hierbij kiezen tussen een artikel van 250, 500, 750 of 1000 woorden.

Homepage blog backlink

Deze link wordt geplaatst op de homepage van een pbn blog. Uiteraard wordt deze dan geplaatst op een relevante blog. We hebben hier de keuze uit twee varianten: plaatsing op de homepage van een private blog of sitewide (blogroll) zodat deze op elke pagina van het blog komt te staan.

Linkpartner blog backlink

De linkpartner backlink wordt geplaatst op de ”partner” pagina van een private blog (pbn). Het is mogelijk om hier een korte omschrijving aan toe te voegen van één of twee zinnen. Deze link wordt uiteraard ook geplaatst op een blog met relevantie tot je website.

Bedrijvengids backlink

Bij de bedrijvengids backlink maken wij een bedrijfsvermelding aan op een bedrijvengids. Hierin plaatsen wij een korte omschrijving van de producten of diensten. Daarnaast zullen we je logo hierin verwerken en uiteraard een vermelding maken naar de website.