Professional of reseller?

Linkbuilding Masters levert al jaren linkbuilding diensten aan professionals. Denk hierbij aan online marketing bureaus, marketingbureaus en webdesign bureaus die hulp nodig hebben bij het uitwerken van een linkbuilding campagne voor hun klanten. Dit doet Linkbuilding Masters volledig op white label niveau en tegen reseller (staffel) prijzen.

Backlinks kopen bij Linkbuilding Masters geeft je de zekerheid van kwaliteit. Je hebt bij ons de mogelijkheid om zo jouw linkbuilding campagne zelf samen te stellen en in de hand te houden. Wij geven je bij het kopen van backlinks echter een gering advies ten opzichte van bijvoorbeeld een maatwerkpakket, maar kwaliteit is gegarandeerd bij ons.

Medewerker aan het werk

Al sinds 2009 jouw partner in Linkbuilding

René van den Heuvel

Via m’n website gezondeademhaling.nl heb ik me de afgelopen jaren gespecialiseerd in SEO. Dit heeft ertoe geleid dat ik inmiddels langere tijd vijf andere bedrijven met hun SEO, maar ook met online adverteren en emailmarketing help. Voor mijn eigen website en drie van deze vijf bedrijven heb ik backlinks ingekocht bij Linkbuildingmasters. Dit heeft geleid tot verscheidene top 3 posities in Google, maar ook tal van andere keywords zijn gestegen van de vierde pagina naar de 2e pagina. Wat ook fijn is aan deze partij is dat je af en toe even met ze kunt kunt sparren. Je kunt tegenwoordig natuurlijk overal informatie vinden, maar soms even kort over iets kunnen overleggen ervaar ik toch als waardevol. Linkbuildingmasters is daarvoor goed te benaderen.

Harald

Prima en vlotte service. Ze werken overzichtelijk en er wordt een duidelijk overzicht gemaakt wat er gedaan is. 2 de keer geholpen door linkbuilding Masters en zeker tevreden.

Harald

Van aanvraag tot verwerken opdracht alles vlot en transparant. Prima werk geleverd!

Kaddour El haddouchi

Top service

Peter Dragstra

Erg goede ervaringen met deze partij. Een prettige samenwerking en altijd aardige klantenservice. Absolute aanrader.

Alfred

Mijn website was recentelijk slachtoffer geweest van een hacker. Direct heb ik meerdere bedrijven gebeld om te luisteren wat zij voor mij konden betekenen. Sander van Linkbuildingmasters was enorm behulpzaam en zijn enthousiasme sprak me direct aan. Na meerdere weken samenwerking kan ik niets anders dan lof over linkbuildingmasters uitspreken. Bedankt Sander!

Goede links met prima DA

Goede links met prima DA. Duidelijk overzicht per mail ontvangen en de links werden snel geplaatst

D. van der Veen

Prima prijs/kwaliteit verhouding.Klantvriendelijk en uitstekende service.

Bekijk review op trustpilot
C. Oldenburger

Uitstekende service, links zijn snel geplaatst op relevante sites en netjes overzicht ontvangen.

Bekijk review op trustpilot
D. Marinus Scholtus

Dit zijn absoluut specialisten! Ze weten waar ze het over hebben en zijn betrokken. Een aanrader.

Bekijk review op trustpilot
J. Lievense

Echt een geweldig service. Snel, behulpzaam. mee denkend goed aanbod aan websites en bovendien prima resultaat!

Bekijk review op trustpilot
H. Gercek

Via Linkbuilding Masters hebben wij voor onze websites meerdere backlinks aangeschaft. Binnen de kortste tijd staan onze websites organisch bovenaan op de eerste pagina!

Bekijk review op trustpilot
Y. Coskun

Uitstekend resultaten voor de 2e keer. Wij zijn zo tevreden dat wij binnenkort een 3e pakket zullen afnemen.

Bekijk review op trustpilot
P. Joosen

Ik ben heel goed geholpen en nu nog even afwachten wat de links gaan betekenen voor mijn organische score in Google.

Bekijk review op trustpilot
K. Hoekstra

Fijne communicatie en denken mee met hoe je je bedrijf beter online vindbaar kunt maken.

Bekijk review op trustpilot
J. van Vliet

Goede prijs kwaliteit verhouding en houden zich keurig aan wat afgesproken is. Geen swamplinks of links uit china of rusland>> geen black hat links.

Bekijk review op trustpilot
K. de Graaff

helemaal prima, ik zag al snel resultaat op google. het goede vind ik dat ze hun artikeltjes niet afraffelen maar daadwerkelijk leesbaar maken. wetende dat google gebruik maakt van kunstmatige intelligentie helpt dat denk ik.

Bekijk review op trustpilot
B. Homan

Maken tot dusver 2 maanden gebruik van Linkbuildingmasters. Prettig bedrijf om mee samen te werken, persoonlijk en ze denken graag met je mee.

Kwaliteit van de links zijn op eerste oog erg goed. We zijn er blij mee!

Bekijk review op trustpilot
R. Wilmink

Wij waren voor onze website op zoek naar een betrouwbare en deskundige partner, deze hebben wij dan ook gevonden. De mensen van Linkbuildingmasters zijn zeer vriendelijk en open in de communicatie. Wij hebben zeer schone én relevante backlinks ontvangen die onze organische posities in de zoekresultaten absoluut een boost hebben gegeven. Kortom: een prettige ervaring en wij komen zeker terug!

Bekijk review op trustpilot
N. van Strien

Sinds het inschakelen van Linkbuilding Masters zien we aantoonbare stijgingen op verschillende accounts. Na iedere bestelling volgt een duidelijk overzicht met de geplaatste links. Deze transparante werkwijze vormt voor ons de basis om in de toekomst meer uit te besteden aan deze club.

Bekijk review op trustpilot

Een greep uit ons assortiment

Hieronder vind je een overzicht van linkvormen die bij ons verkrijgbaar zijn. Ben je op zoek naar een andere linkvorm of heb je een vraag over onze links, laat het ons dan gerust weten. Vul het contactformulier in of bel met ons op 026 820 0068.

Content backlink

Een content link geplaatst op een private blog (pbn). Deze wordt altijd geplaatst op een relevante blog en professioneel opgebouwd. We bieden je een aantal keuzes aan met betrekking tot de lengte van het artikel. Je kunt hierbij kiezen tussen een artikel van 250, 500, 750 of 1000 woorden.

Homepage blog backlink

Deze link wordt geplaatst op de homepage van een pbn blog. Uiteraard wordt deze dan geplaatst op een relevante blog. We hebben hier de keuze uit twee varianten: plaatsing op de homepage van een private blog of sitewide (blogroll) zodat deze op elke pagina van het blog komt te staan.

Linkpartner blog backlink

De linkpartner backlink wordt geplaatst op de ”partner” pagina van een private blog (pbn). Het is mogelijk om hier een korte omschrijving aan toe te voegen van één of twee zinnen. Deze link wordt uiteraard ook geplaatst op een blog met relevantie tot je website.

Bedrijvengids backlink

Bij de bedrijvengids backlink maken wij een bedrijfsvermelding aan op een bedrijvengids. Hierin plaatsen wij een korte omschrijving van de producten of diensten. Daarnaast zullen we je logo hierin verwerken en uiteraard een vermelding maken naar de website.

Waar moet je op letten bij het kopen van backlinks?

Wanneer je zelf je backlinks gaat kopen voor je seo is het goed om te weten weke backlinks je precies nodig hebt. Het is bijvoorbeeld niet goed om teveel backlinks te plaatsen naar je website afkomstig van hetzelfde domeinnaam. Vaak komt het voor dat backlinks gekocht worden op startpagina’s. Het komt echter vaak voor dat websites al linkjes hebben van deze websites. Het is daarom goed om te kijken naar je linkprofiel of je deze linkjes niet al hebt.

Relevantie in backlinks

De relevantie van een website waar je de backlink wilt plaatsen speelt ook mee in de kwaliteit van een backlink. Zo is het dus niet verstandig een backlink te plaatsen op een website over ”geld lenen” als je website gaat over ”dagjes uit”. Zoek hiervoor in de plaats liever naar websites die relevant zijn aan vakantie, reizen, steden en plaatsen of evenementen.

Autoriteit van backlinks

Naast relevantie is de autoriteit van backlinks ook erg belangrijk. Het meest ideale beeld is dat de autoriteit van de website hoger is dan je eigen website. De autoriteit van een backlinks zou je kunnen testen met een aantal tools. Bekende tools om de autoriteit van een backlink te beoordelen zijn bijvoorbeeld MOZ, MajesticSEO, Ahrefs en SEMRUSH. In veel gevallen wordt de autoriteit van deze tools bepaald door inkomende links (linkprofiel) van de betreffende website. Een andere goede graatmeter is de leeftijd van de website. Kijk daarnaast ook of de website niet spammy overkomt, maar geloofwaardig is.

Diversiteit in backlinks

Diversiteit in een linkbuilding campagne is erg belangrijk. Zo raden wij onze klanten altijd aan om een divers linkprofiel op te bouwen. Hiermee doelen we op verschillende aandachtspunten. Hieronder een opsomming van zaken waarin je deze diversiteit kunt toepassen.

  • Diverse anchors/zoektermen
  • Diverse pagina’s/urls waar je naartoe linkt
  • Verschillende backlink locaties
  • Backlinks geplaatst in content, maar ook los
  • Diversiteit in do en nofollow backlinks

Contact opnemen

Heb je een vraag met betrekking tot onze diensten of wil je in contact te komen met ons? Gebruik hiervoor dan het onderstaande contactformulier. Of bel ons direct op Tel: 026 820 0068