• Mercatorweg 63a, Arnhem
  • 026 820 00 68
  • info@linkbuildingmasters.nl

Backlinks kopen

Backlinks Kopen

Liever losse backlinks inkopen? Geen enkel probleem bij Linkbuilding Masters

Backlinks kopen

U houd liever uw eigen linkbuilding campagne in de hand en heeft alleen de backlinks nodig binnen uw S.E.O. campagne? Linkbuilding Masters helpt u graag bij het kopen van backlinks. Door het kopen van losse backlinks houd u zelf uw linkbuilding campagne in de hand, maar koopt u slechts de producten in die u nodig heeft. Of dit nu is voor uw eigen website of die van uw klant. De backlinks die u bij ons koopt zijn van hoge waarde en geven een goede toevoeging aan uw linkprofiel en posities binnen Google.

U bent professional?

Linkbuilding masters levert al jaren linkbuilding diensten aan professionals. Denk hierbij aan online marketing bureau’s, marketing bureau’s en webdesign bureau’s welke hulp behoeven bij het uitwerken van een linkbuilding campagne voor hun klanten. Dit doet Linkbuilding masters volledig op white label niveau en tegen reseller (staffel) prijzen.

Prijslijst aanvragen!Contact
backlinks kopen

Backlinks kopen bij Linkbuilding Masters geeft u de zekerheid van kwaliteit. U heeft bij ons de mogelijkheid om zo uw linkbuilding camapagne zelf samen te stellen en in de hand te houden. Wij geven u bij het kopen van backlinks echter een gering advies ten opzichte van bijv. een maatwerkpakket, maar kwaliteit is gegarandeerd bij ons.

Prijslijst aanvragen!

Assortiment ”backlinks kopen”

Hieronder vind u een overzicht van backlinks die u bij ons kunt afnemen.
Blog backlink
Blog backlink

Een content link geplaatst op een private blog. Deze word altijd geplaatst op een relevant blog en professioneel opgebouwd. We bieden u een aantal keuzes aan m.b.t. de lengte van het artikel. U kunt hierbij kiezen tussen 250, 500, 750 of 1000 woorden.

Business content backlink
Business content backlink

Ook deze links worden in content geplaatst, maar dan op een bedrijfswebsite als een gastartikel binnen het blog van deze bedrijfswebsite. De waardes van deze links zijn relatief hoger dan de blog links. U heeft hier de keuze uit artikelen van 500, 750 of 1000 woorden. De artikelen worden professioneel geschreven en opgemaakt op een relevante bedrijfswebsite.

Homepage backlink
Homepage backlink

Deze link word geplaatst op de homepage van een website. We hebben hier de keuze uit twee variaties. Namelijk plaatsing op de homepage van een private blog of een bedrijfswebsite.

Blogroll backlink
Blogroll backlink

Deze link word geplaatst op elke pagina van een relevante website. Hierin bieden we u ook de keuze uit twee verschillende varianten. U kunt namelijk kiezen uit plaatsing op een private blog of een bedrijfswebsite.

Linkpartner backlink
Linkpartner backlink

De linkpartner link word geplaatst op de ”partner” pagina van een private blog of een bedrijfswebsite. het is mogelijk om hier een korte omschrijving aan toe te voegen van 1 zin.

Bedrijvengids backlink
Bedrijvengids backlink

Bij de bedrijvengids backlink maken wij een bedrijfsvermelding aan op een bedrijvengids. Hierin plaatsen wij een korte omschrijving van uw producten of diensten. daarnaast zullen we uw logo hierin verwerken en uiteraard een vermelding maken naar uw website.

Marktplaats backlink
Marktplaats backlink

Bij de marltplaats backlink maken wij een pakkende advertentie voor uw producten of diensten met hierin ook afbeeldingen van uw product of dienst. Uiteraard word er ook een vermelding gemaakt naar uw website.

Startpagina backlink
Startpagina backlink

De meest bekende link onder linkbuilders de ”startpagina backlink” kunnen wij op grote schaal leveren en in elke branche. Deze backlink is ideaal om de verhoudingen in anchors binnen uw linkprofiel correct te krijgen.

Direct Backlinks Kopen?

U wilt direct losse backlinks kopen bij ons? Neem dan direct contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden.
Prijslijst aanvragen!

Een greep uit onze klanten

carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img
carousel-img