Al sinds 2009 jouw partner in Linkbuilding

René van den Heuvel

Via m’n website gezondeademhaling.nl heb ik me de afgelopen jaren gespecialiseerd in SEO. Dit heeft ertoe geleid dat ik inmiddels langere tijd vijf andere bedrijven met hun SEO, maar ook met online adverteren en emailmarketing help. Voor mijn eigen website en drie van deze vijf bedrijven heb ik backlinks ingekocht bij Linkbuildingmasters. Dit heeft geleid tot verscheidene top 3 posities in Google, maar ook tal van andere keywords zijn gestegen van de vierde pagina naar de 2e pagina. Wat ook fijn is aan deze partij is dat je af en toe even met ze kunt kunt sparren. Je kunt tegenwoordig natuurlijk overal informatie vinden, maar soms even kort over iets kunnen overleggen ervaar ik toch als waardevol. Linkbuildingmasters is daarvoor goed te benaderen.

Harald

Prima en vlotte service. Ze werken overzichtelijk en er wordt een duidelijk overzicht gemaakt wat er gedaan is. 2 de keer geholpen door linkbuilding Masters en zeker tevreden.

Harald

Van aanvraag tot verwerken opdracht alles vlot en transparant. Prima werk geleverd!

Kaddour El haddouchi

Top service

Peter Dragstra

Erg goede ervaringen met deze partij. Een prettige samenwerking en altijd aardige klantenservice. Absolute aanrader.

Alfred

Mijn website was recentelijk slachtoffer geweest van een hacker. Direct heb ik meerdere bedrijven gebeld om te luisteren wat zij voor mij konden betekenen. Sander van Linkbuildingmasters was enorm behulpzaam en zijn enthousiasme sprak me direct aan. Na meerdere weken samenwerking kan ik niets anders dan lof over linkbuildingmasters uitspreken. Bedankt Sander!

Goede links met prima DA

Goede links met prima DA. Duidelijk overzicht per mail ontvangen en de links werden snel geplaatst

D. van der Veen

Prima prijs/kwaliteit verhouding.Klantvriendelijk en uitstekende service.

Bekijk review op trustpilot
C. Oldenburger

Uitstekende service, links zijn snel geplaatst op relevante sites en netjes overzicht ontvangen.

Bekijk review op trustpilot
D. Marinus Scholtus

Dit zijn absoluut specialisten! Ze weten waar ze het over hebben en zijn betrokken. Een aanrader.

Bekijk review op trustpilot
J. Lievense

Echt een geweldig service. Snel, behulpzaam. mee denkend goed aanbod aan websites en bovendien prima resultaat!

Bekijk review op trustpilot
H. Gercek

Via Linkbuilding Masters hebben wij voor onze websites meerdere backlinks aangeschaft. Binnen de kortste tijd staan onze websites organisch bovenaan op de eerste pagina!

Bekijk review op trustpilot
Y. Coskun

Uitstekend resultaten voor de 2e keer. Wij zijn zo tevreden dat wij binnenkort een 3e pakket zullen afnemen.

Bekijk review op trustpilot
P. Joosen

Ik ben heel goed geholpen en nu nog even afwachten wat de links gaan betekenen voor mijn organische score in Google.

Bekijk review op trustpilot
K. Hoekstra

Fijne communicatie en denken mee met hoe je je bedrijf beter online vindbaar kunt maken.

Bekijk review op trustpilot
J. van Vliet

Goede prijs kwaliteit verhouding en houden zich keurig aan wat afgesproken is. Geen swamplinks of links uit china of rusland>> geen black hat links.

Bekijk review op trustpilot
K. de Graaff

helemaal prima, ik zag al snel resultaat op google. het goede vind ik dat ze hun artikeltjes niet afraffelen maar daadwerkelijk leesbaar maken. wetende dat google gebruik maakt van kunstmatige intelligentie helpt dat denk ik.

Bekijk review op trustpilot
B. Homan

Maken tot dusver 2 maanden gebruik van Linkbuildingmasters. Prettig bedrijf om mee samen te werken, persoonlijk en ze denken graag met je mee.

Kwaliteit van de links zijn op eerste oog erg goed. We zijn er blij mee!

Bekijk review op trustpilot
R. Wilmink

Wij waren voor onze website op zoek naar een betrouwbare en deskundige partner, deze hebben wij dan ook gevonden. De mensen van Linkbuildingmasters zijn zeer vriendelijk en open in de communicatie. Wij hebben zeer schone én relevante backlinks ontvangen die onze organische posities in de zoekresultaten absoluut een boost hebben gegeven. Kortom: een prettige ervaring en wij komen zeker terug!

Bekijk review op trustpilot
N. van Strien

Sinds het inschakelen van Linkbuilding Masters zien we aantoonbare stijgingen op verschillende accounts. Na iedere bestelling volgt een duidelijk overzicht met de geplaatste links. Deze transparante werkwijze vormt voor ons de basis om in de toekomst meer uit te besteden aan deze club.

Bekijk review op trustpilot

Zijn dit linkbuilding abonnementen

De linkbuilding pakketten op onze website kunnen zowel als abonnement, maar ook als eenmalige inzet worden aangeschaft. Wij adviseren altijd om linkbuilding doorlopend uit te blijven voeren, dit komt namelijk veel natuurlijker over. Maar de frequentie waarin je dat doet bepaal je bij ons zelf, uiteraard kunnen wij je daar wel bij adviseren. Het kan namelijk dat je liever eens in de 2 of 3 maanden een linkbuilding pakket afneemt en niet elke maand. Wanneer je er wel voor kiest om één van onze linkbuilding pakketten doorlopend bij ons af te nemen dan kan je dat aan ons laten weten als opmerking bij je bestelling. Naast dat deze pakketten op doorlopende basis ingezet kunnen worden bieden we ook een maatwerk linkbuilding traject aan.

Verdubbeling in omzet!