5 ultieme tips voor een slimme interne linkstructuur

interne linkstructuur

Backlinks zien te scoren op externe relevante websites is erg belangrijk bij de marketingstrategie van jouw website. Maar wist je dat ook de interne linkstructuur van groot belang is voor het succes van jouw site? Dat is het totaal aan hyperlinks binnen één website. Niet alleen erg handig om bezoekers van jouw website naar verschillende pagina’s te sturen, ook voor indexatie in Google speelt het een belangrijke rol. In deze blog geven we je 5 ultieme tips voor een slimme interne linkstructuur.

 

  1. De meeste links linken naar de belangrijkste pagina’s

Als je op jouw website interne links plaatst naar andere pagina’s, dan zijn er altijd pagina’s waar je meer naar linkt en pagina’s waar je minder naar linkt. Zorg ervoor dat de pagina(‘s) die voor jou het belangrijkst zijn, de meeste aandacht krijgen. Op die manier komen de meeste bezoekers bij de informatie waar het om draait. Meer conversie en meer verkoop is het gevolg. Bij webshops is het slim om te linken naar de producten die eruit blinken.

 

  1. Links in de hoofdtekst plaatsen

De content op een pagina wordt verspreid over verschillende gedeeltes. Grofweg valt er een verdeling te maken tussen de header, sidebar, footer en de hoofdtekst. Links die in de header, sidebar of footer geplaatst worden, zijn vaak minder relevant of betaald. Het wordt aangeraden om de belangrijkste links in de hoofdtekst te plaatsen. Google zal er in vergelijking tot links die op andere plekken op de pagina geplaatst worden het meeste waarde aan hechten.

 

  1. Past de anchortekst op de bestemmingspagina?

Als je content plaatst op een pagina, dan dien je voor strategische interne links naar andere pagina’s op jouw website te zorgen. Het woord of de woorden waar de link op geplaatst wordt, wordt de anchortekst genoemd. Hierbij is het zaak dat de anchortekst aansluit op de pagina waar je naar linkt. De twee moeten een duidelijk verband met elkaar hebben. Google let er namelijk op of de context van de anchortekst en de pagina waar naar gelinkt wordt bij elkaar passen.

 

  1. interne linkstructuurVoorkom broken links

Broken links zijn links op jouw site die niet (meer) werken. Bezoekers die erop klikken krijgen een foutmelding te zien. Vervelend voor jouw klanten, die mogelijk minder vertrouwen hebben gekregen in jouw organisatie. Misschien loop je hiermee zelfs omzet mis! Een bezoeker is in zo’n geval geneigd om weg te klikken en gaat wellicht naar een van jouw concurrenten. Controleer daarom periodiek of alle links op jouw website nog werken. Vervang de broken links door goed werkende links.

 

  1. Onmisbaar: backlinks

Het kan niet vaak genoegd gezegd worden: backlinks zijn een succesfactor voor jouw website. Naast een goede interne linkstructuur moet je zorgen voor voldoende backlinks van relevante pagina’s. Linkbuilding Masters helpen jou hierbij. Of je nu kiest voor een totaaloplossing in de vorm van maatwerk linkbuilding of voor een van onze linkbuilding pakketten (verkrijgbaar in verschillende groottes). Wij bieden een passende oplossing voor iedere online ondernemer. Een hogere indexatie door Google, een hogere conversie en meer omzet liggen binnen handbereik.

Online succes met linkbuilding: tips en tricks

linkbuilding tips en tricks

Ondernemers kunnen er niet meer omheen: een website is cruciaal als je succes wil behalen met een bedrijf, ongeacht de sector waarin je actief bent. Een van de belangrijkste onderdelen van zoekmachineoptimalisatie is linkbuilding. Backlinks op andere websites zijn daarbij van groot belang. Daarnaast spelen er ook nog andere zaken een rol, zoals kwalitatief hoogstaande content, gastblogs en promotie op social media. In deze blog kom je precies te weten hoe je online succes behaalt met linkbuilding.

 

Backlinks op relevante sites

Backlinks zijn links op externe pagina’s die naar jouw website verwijzen. Hierbij is het zaak dat je erop toeziet dat die links op voor jou relevante pagina’s staan. Ook de autoriteit van de desbetreffende site speelt een rol. Scoort de website goed in Google? Dan is de kans groot dat jij meer traffic naar jouw website gaat genereren. Met backlinks kopen ben je ervan verzekerd dat je meer en meer bezoekers op jouw site krijgt. Goed voor de verkoop!

 

Het belang van backlinks voor jouw website

Het mag duidelijk zijn dat backlinks de hoeveelheid traffic naar jouw website gaan boosten. Je zult op de korte termijn én op de lange termijn meer bezoekers krijgen. Daardoor stimuleer je meer aandacht voor jouw producten of diensten. Marketing op het hoogste niveau. Wil je zelf aan de slag gaan en backlinks scoren? Dan kan daar soms veel tijd in zitten. Gelukkig kun je deze klus uitbesteden aan experts als Linkbuilding Masters die veel verstand hebben van linkbuilding.

linkbuilding tips en tricks

Content en gastblogs

Niet alleen lezers houden van interessante content, maar ook Google is dol op kwalitatief goede content. Ben je benieuwd welke stappen je moet ondernemen? Allereerst moet je ervoor zorgen dat je website gevuld wordt met relevante teksten. Maar benader ook actief andere sites om meer aandacht te creëren. Maak kenbaar dat je bereid bent om een gastblog te schrijven. Is de redactie van de pagina akkoord? Mooi. Lever dan een tekst aan en verwerk er een goede link in naar een pagina op jouw website. Succes gegarandeerd!

 

Promoten op social media

Misschien ben je al actief op social media. Ben je dat nog niet? Zorg er dan snel voor dat je daar een account maakt en je vanaf het begin bezighoudt met het promoten van jouw producten of diensten. Een groter bereik, dáár gaat het om. Deel daarom blogs en ander nieuws die je op je website gepubliceerd hebt. Bij veel social media is het mogelijk om data te analyseren. Dat is erg handig als je wil weten wat jouw precieze doelgroep is en waar je jouw uitingen dus op moet richten.

 

Linkbuilding van Linkbuilding Masters

Voor linkbuilding is veel kennis vereist. Die expertise heb je misschien wel in huis, maar de tijd is schaars en er zijn genoeg andere werkzaamheden op je to-dolijstje af te vinken. Als je helemaal geen tijd hebt en volledig ontzorgd wil worden, dan is maatwerk linkbuilding voor jouw bedrijf weggelegd. Met maatwerk zetten we alles op alles om jouw website een toppositie te geven in Google. Daarnaast heb je bij ons de keuze uit verschillende linkbuilding pakketten met kwalitatief goede backlinks.

Hoge posities in Google met SEO en linkbuilding

Hoge posities in Google

Grote en kleine ondernemers opgelet! Of je nu een website hebt of een webshop: het draait om verkoop van jouw producten en diensten. Het internet biedt zeer veel kansen om jouw bedrijf te promoten, maar het is belangrijk dat je je goed laat informeren op het gebied van online marketing. Je kunt daarbij een beroep doen op specialisten die weten hoe zij jouw site een boost geven met SEO en linkbuilding. Profiteren van een uitgebreid pakket of van losse links: de keuze is aan jou.

SEO en linkbuilding in het kort

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization. SEO zorgt ervoor dat jouw website of webshop beter vindbaar is door te stijgen in de zoekresultaten van Google. Het gevolg is dat je meer bezoekers op jouw pagina’s krijgt. Linkbuilding is een belangrijke vorm van SEO, waarbij je backlinks scoort op websites die relevant zijn voor jouw bedrijf. Hierbij is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de desbetreffende pagina. Het gaat vooral om kwaliteit, minder om kwantiteit. Veel links krijgen in zeer korte tijd wordt namelijk bestraft door Google.

Positief effect op jouw site of webshop

Bedrijven maken gebruik van SEO en linkbuilding om te promoten. Hogere bezoekersaantallen zijn cruciaal voor de verkoop. Dat bereik je door te stijgen in de zoekresultaten van Google met behulp van zoekmachineoptimalisatie en linkbilding. Stijgende trends, een hogere conversie en meer omzet maken zijn het gevolg. Kortom, met goed doordachte SEO en linkbuilding behaal je mooie resultaten. Een linkbuilding strategie is van groot belang voor bedrijven die actief zijn in verschillende sectoren. Niet alleen voor de zakelijke markt, maar ook voor rijopleidingen en bouwbedrijven.

Hoge posities in Google

Het belang van goede content

Om lezers op jouw pagina te boeien is het schrijven van interessante en vernieuwende blogs een echte aanrader. Het belang van goede content moet zeker niet onderschat worden. Zorg er altijd voor dat jouw blog unique content bevat, dus niet letterlijk overgenomen van andere bronnen. Wil je backlinks scoren op een interessante website? Schrijf dan eens een gastblog met een link naar jouw site erin verwerkt. Op die manier worden op een externe site bezoekers naar jouw website of webshop gelokt.

Linkbuilding strategie

Zelf een linkbuilding strategie opzetten is soms onbegonnen werk. Allerlei factoren spelen hierbij een rol. Het kan voorkomen dat jij en je medewerkers de kennis niet hebben om zo’n strategie te bedenken en uit te voeren. Tijdgebrek speelt ook een rol. Linkbuilding is een specialisme dat veel kennis en expertise vereist. Bovendien weet je vaak niet of de linkbuilding die jij voor ogen hebt voldoet aan de meest recente richtlijnen op het gebied van SEO. Kun je wel wat hulp gebruiken? Snel en eenvoudig kun jij ontzorgd worden door Linkbuilding Masters.

Diensten van Linkbuilding Masters

Wil je een totaal op maat oplossing? Dan kun je zeker bij ons terecht. Maatwerk linkbuilding biedt jou uitkomst bij online communicatie en marketing. Topposities bereiken in Google ligt in het vooruitzicht. Hierbij werken wij niet alleen aan de linkbuilding, maar ook aan content optimalisatie en technische optimalisatie. Als je al enige kennis hebt van linkbuilding, kies dan uit een van onze linkbuilding pakketten. Die zijn verkrijgbaar in verschillende maten: extra large, large, medium en small. Voor ieder bedrijf hebben wij een passende linkbuilding oplossing!

Linkbuilding: de 5 grootste valkuilen

Linkbuilding de 5 grootste valkuilen

Dat linkbuilding cruciaal is om meer bezoekers naar jouw website of webshop te krijgen, is inmiddels geen verrassing meer. Met goede backlinks op pagina’s die relevant zijn voor jouw bedrijf, zal je meer (potentiële) klanten aantrekken. Bij het opzetten van een linkbuilding strategie is het heel belangrijk om op de hoogte te zijn van alle ins en outs. Jij moet precies weten wat je wel én niet moet doen. Bij linkbuilding liggen er namelijk niet alleen kansen, maar ook valkuilen op de loer. In deze blog vertellen we je daarom alles over de 5 grootste valkuilen bij linkbuilding.

 

  1. Blog schrijven die niet origineel is

Een blog schrijven naar aanleiding met SEO zoekwoorden kan er voor zorgen dat er veel meer mensen op jouw pagina komen. Helaas kan het ook de andere kant op werken. Dat is met name het geval als je een blog schrijft over een onderwerp dat al heel vaak behandeld is. De content heeft dan gewoonweg geen toegevoegde waarde meer. Hoe je dit kan omzeilen? Bijvoorbeeld door in te gaan op één aspect van het onderwerp en je tekst volledig daaraan te weiden. Succes gegarandeerd!

 

  1. Niet relevante backlinks scoren

Een van de belangrijkste zaken bij een linkbuilding strategie is het krijgen van backlinks op externe pagina’s. Er bestaan verschillende manieren voor, maar het is in ieder geval belangrijk om te weten dat backlinks scoren op niet relevante websites geen zin heeft. Wat daar mee bedoeld wordt? De pagina die jij benadert voor een backlink moeten verwant zijn aan het onderwerp en de doelgroep van jouw bedrijf. Daarnaast speelt de betrouwbaarheid van de externe pagina een essentiële rol. Wil je met behulp van kwaliteitslinks een hoge positie in Google krijgen? Overweeg dan eens om gebruik te maken van een van de linkbuilding pakketten van Linkbuilding Masters.

 

  1. Te veel backlinks tegelijk

Het lijkt heel aantrekkelijk: zoveel mogelijk backlinks tegelijk in gang zetten om zo snel mogelijk meer bezoekers te krijgen. Helaas is de realiteit niet zo gemakkelijk. Google kijkt mee. Als de zoekmachine ziet dat jouw linkbuilding profiel op onnatuurlijke wijze tot stand is gekomen, dan word je bestraft met een penalty. Daar zit je uiteraard niet op te wachten. Verder is het van belang dat je niet alleen links opneemt naar je homepage, maar ook naar andere interne pagina’s op jouw website.

 Gebroken links

  1. Gebroken links

Gebroken links zijn links die verwijzen naar pagina’s die niet meer – of elders – online staan. Dat is natuurlijk zonde en daarom is er werk aan de winkel. Vraag je je af hoe je erachter kunt komen dat er op het internet gebroken links staan naar jouw pagina? Je kunt gebruikmaken van een speciale tool, dat werkt heel eenvoudig. Heb je de gebroken links gevonden? Benader dan de webmaster van de pagina en stel voor om ze te vervangen door een goed werkende link. Grote kans dat de webmaster er heel blij mee is dat je hem wijst op een gebroken link!

 

  1. Websites oprichten speciaal voor backlinks

Het gebeurt weleens dat er een website wordt opgericht die speciaal bedoeld is voor het genereren van backlinks. Het klinkt aantrekkelijk, omdat je denkt dat je de regie houdt over backlinks naar jouw website. Echter, ook nu kijkt Google mee. Het gaat opvallen dat het linkbuilding profiel van jouw site of webshop onnatuurlijk oogt. Je kunt dus zeker een penalty van de zoekmachine verwachten. Kies er dus voor om een natuurlijk linkbuilding profiel op te bouwen. Bij Linkbuilding Masters word je met maatwerk linkbuilding volledig ontzorgd met een totaaloplossing.

 

Linkbuilding met gastbloggen

gastbloggen

Linkbuilding met gastbloggen: tips die werken voor website optimalisatie

Ondernemers met een website opgelet! Als je op zoek bent naar manieren om met linkbuilding meer bezoekers naar jouw website te krijgen, dan is deze blog speciaal voor jou geschreven. Maak direct kennis met een belangrijke vorm van linkbuilding: gastbloggen. Met een gastblog op een pagina die relevant is voor jouw business verkrijg je een waardevolle backlink, wat bevorderlijk is voor de autoriteit die Google toekent aan jouw site. Daarna ga je stijgen in de zoekresultaten van de zoekmachine. Kortom, met slim gastbloggen is website optimalisatie gegarandeerd.

Voor wie?

Het schrijven van een gastblog is interessant voor iedereen die op zoek is naar (nieuwe) manieren om stijgende trends te bereiken met linkbuilding. Deze manier van linkbuilding is interessant voor alle bedrijven met een website. Jouw doel is het aantrekken van meer bezoekers naar jouw pagina’s. Een hogere conversie zorgt ervoor dat je meer producten of diensten gaat verkopen en uiteindelijk meer omzet krijgt. De droom van iedere ondernemer: of je nu een rijopleiding hebt, een bouwbedrijf of werkzaam bent in de zakelijke markt. Maar let op: gastbloggen is een tijdrovende aangelegenheid.

Waarom gastbloggen?

We hebben het hierboven al kort duidelijk gemaakt: gastbloggen is een belangrijke manier om jouw linkbuilding strategie succesvol te maken. Het is een enorme aanvulling op SEO. Gastbloggen is een win-winsituatie. Jij levert kwalitatief goede content aan en de website waar je je blog publiceert geeft jou een backlink. Voor beginnende ondernemers is het cruciaal om snel meer bezoekers op hun website te krijgen. Ervaren ondernemers hebben veel baat bij aandacht voor productlanceringen of reclamecampagnes. Ook is het aantrekkelijk dat goede backlinks jouw pagina’s laten stijgen in Google, zodat je uiteindelijk een toppositie gaat bereiken.

gastbloggen

Waar plaats je een gastblog?

Nu vraag je je natuurlijk af waar je terecht kunt met jouw gastblogs. Als je al bloggers, vloggers en andere influencers kent dan is dat helemaal mooi meegenomen. Benader ze en stel voor om een gastblog voor ze te schrijven. Ga je op internet op zoek naar een geschikte website om jouw content op te plaatsen? Houd dan rekening met een aantal criteria. Zo is het verstandig om te letten op de relevantie van een pagina, het aantal bezoekers en het aantal reacties. Zet de site ook social media in? Hoe is de kwaliteit van eerdere blogs? Wat is de Domain Authority? Ook dat zijn vragen die je jezelf moet stellen.

Tips voor goede content

Als je content wil delen met een externe partij, dan doe je er goed aan om ervoor te zorgen dat je blog van hoge kwaliteit is. Verdiep je allereerst in de doelgroep: jouw potentiële klanten. Wat willen lezers graag voorgeschoteld krijgen? Hoe kun je ze aan jouw bedrijf binden met een interessant verhaal? Ervoor zorgen dat ze bij jou willen horen? Stem je tekst daarop af en schrijf unique content die nieuwe informatie biedt. Een prikkelende titel doet wonderen, net als goede afbeeldingen. Zorg er altijd voor dat er geen spel- en grammaticafouten in je gastblog staan en dat hij voldoende woorden bevat. Let er verder op dat je je de tekst aanpast aan de richtlijnen van de site waar je voor schrijft.

Andere handige linkbuilding methodes

Gastbloggen is een tijdrovende manier van linkbuilding. Wil je eenvoudig helemaal ontzorgd worden bij het krijgen van betrouwbare backlinks voor jouw website? Schakel dan Linkbuilding Masters in. Graag helpen we je met het opzetten van een succesvolle linkbuilding campagne, bijvoorbeeld door maatwerk linkbuilding. Een complete boost voor jouw website! Volledig afgestemd op jouw wensen én die van jouw klanten. Ook heb je bij ons de keuze uit linkbuilding pakketten in verschillende groottes. Heb je al een eigen linkbuilding campagne opgezet? Losse backlinks kopen biedt dan uitkomst. Je kiest alleen voor links die jij nodig hebt om jouw linkbuilding campagne tot een online succes te maken. Mooi, toch?

Linkbuilding voor zzp’ers: een boost voor jouw website

Linkbuilding voor zzp’ers

Zzp’ers en freelancers opgelet! Heb je een website met als doel het werven van nieuwe klanten? Dan is het heel belangrijk dat er veel aandacht besteed wordt aan online marketing. Zoekmachineoptimalisatie door middel van SEO en linkbuilding is en blijft essentieel, jouw website valt of staat met deze strategieën. Wij begrijpen dat jij het als zzp’er of freelancer het al druk genoeg hebt. Daarom hebben wij speciaal voor jou een blog geschreven. Lees snel verder om erachter te komen hoe linkbuilding jouw website een boost gaat geven!

Website cruciaal voor zzp’ers en freelancers

Een website is cruciaal voor iedere ondernemer, dus ook voor zzp’ers en freelancers. Jouw site is een visitekaartje waarmee je nieuwe klanten aantrekt en bestaande klanten bij je houdt. Jouw verhaal en de oplossingen die jij biedt moeten volledig aansluiten op de wensen van jouw bezoekers. Je moet interesse wekken bij jouw doelgroep en goed vindbaar zijn in zoekmachines. Als mensen op het internet surfen op een of meerdere zoekwoorden, dan wil je graag gevonden worden. Dat heet SEO (Search Engine Optimization). Met linkbuilding probeer je links te scoren op externe pagina’s die relevant zijn voor jouw onderneming.

Stijgende trends met linkbuilding en zoekmachineoptimalisatie

Een linkbuilding strategie bedenken is niet gemakkelijk en het is een langdurig proces. Om tijd en kosten te besparen doe je er daarom goed aan om een betrouwbaar bureau te benaderen dat jou gaat ontzorgen. Bij Linkbuilding Masters kun je profiteren van maatwerk linkbuilding waarbij je van a tot z geholpen wordt. Succes behalen en stijgende trends bereiken met linkbuilding, dáár doen we het voor. Bij ons krijg je persoonlijk advies op maat, zodat de campagne helemaal aansluit op jouw specifieke wensen en die van jouw doelgroep.

Positief verschil maken met linkbuilding

Linkbuilding is essentieel als je met jouw website een positief verschil wil maken. Het verkrijgen van kwalitatief hoogstaande links op externe sites zorgt er namelijk voor dat Google een hogere autoriteit toekent aan jouw pagina. Wil je een positief verschil maken met linkbuilding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor onze eerdere klanten hebben wij hun droom mogen realiseren: stijgen in Google, meer bezoekers aantrekken, meer klanten krijgen en een hogere omzet draaien. Dé wens van alle zzp’ers en freelancers.

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Heb je weinig tijd of niet veel kennis van linkbuilding? Dan raden wij je aan om te overwegen om linkbuilding uit te besteden. Wij van Linkbuilding Masters zijn echte specialisten met hart voor ons vak. Met onze expertise en ervaring zetten we alles op alles om met linkbuilding jouw site te laten stijgen in de zoekresultaten van Google. Je wordt ontzorgd en kunt op ons terugvallen. Het maakt niet uit in welke sector je actief bent. Als je maar een website hebt die wel een impuls kan gebruiken!

De mogelijkheden

Bij Linkbuilding Masters heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden wat betreft linkbuilding. Er is altijd wel een optie die bij passend is bij jouw situatie. Wil je een totale linkbuilding campagne op laten zetten? Kies dan voor maatwerk linkbuilding. Een complete oplossing krijg je ook met een linkbuilding pakket gevuld met kwalitatief goede links. Er zijn verschillende linkbuilding pakketten verkrijgbaar. Als je alleen losse backlinks nodig hebt, dan kan dat natuurlijk ook. Daarvoor kun je uiteraard ook bij ons terecht. Binnenkort heb jij als professional een website die het uitstekend doet in Google – dankzij linkbuilding!

Local linkbuilding

Local linkbuilding

Local linkbuilding: de ultieme manier om lokaal klanten aan te trekken

Dat SEO en linkbuilding heel belangrijk zijn voor ieder bedrijf dat online nieuwe klanten wil bereiken, is inmiddels wel bekend. Zoekwoorden optimalisatie en het verkrijgen van externe links naar jouw pagina was nog nooit zo belangrijk. Maar wist je ook dat er een specifieke vorm van linkbuilding bestaat waarbij je je speciaal richt op lokale klanten? Local linkbuilding heet het, een marketing strategie die relevant is voor fysieke shops die klanten naar hun winkel willen lokken. Maar het is ook uitermate geschikt voor online winkels die zich voornamelijk richten tot een lokaal publiek.

Wat is local linkbuilding?

De naam zegt het al een beetje. Local linkbuilding is een vorm van linkbuilding, maar dan specifiek gericht op het verkrijgen van lokale externe links. Links van bedrijven uit jouw directe omgeving gaan ervoor zorgen dat je meer bezoekers aantrekt, en dus meer potentiële klanten. Wat daarmee bedoeld wordt? Mensen uit jouw stad, dorp en regio die op zoek zijn naar het perfecte product of de ultieme dienst. Hierbij willen wij wel uitdrukkelijk benadrukken dat losse backlinks kopen jouw pagina altijd een impuls zal geven. Dat alles is mogelijk als je gebruikmaakt van de diensten van Linkbuilding Masters.

Local linkbuilding

Stap voor stap succes bereiken

Linkbuilding is een proces dat veel tijd in beslag neemt. En tijd is kostbaar voor iedere ondernemer, dat begrijpen wij. Succes bereiken gaat stap voor stap. Bij local linkbuilding moet je er vooral op letten dat je links verkrijgt van pagina’s uit jouw directe omgeving die relevant zijn voor jouw website. Zichtbaar zijn op lokale landingspagina’s, dáár gaat het om. Je kunt bijvoorbeeld een zoekopdracht in Google intypen en zoeken naar blogs in jouw omgeving. Benader die pagina’s voor een gastblog en scoor een of meerdere externe links. Durf ook na te denken over sponsoring. Een link op de website van een sponsor levert vaak veel traffic op.

Ongekende resultaten door hogere conversie en omzet

Als je je website of webshop echt een impuls wil geven dan is linkbuilding essentieel. Het is zeker een uitdaging, maar het is absoluut de moeite waard om de kansen voor local linkbuilding te onderzoeken. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, maar het is belangrijk dat je daarnaast ook aan reguliere linkbuilding blijft doen. Er zijn namelijk meerdere wegen die naar Rome leiden. Overweeg bijvoorbeeld eens om te kiezen voor een compleet linkbuilding pakket. Daarmee bereik je ongekende resultaten door een hogere conversie en omzet.

Diensten van Linkbuilding Masters

Bij Linkbuilding Masters kun je echt voor van alles terecht. Je kunt kiezen voor een maatwerk linkbuilding campagne. Dé totaaloplossing als je een succesvolle campagne wil uitzetten! Wij hebben al vele ondernemers geholpen met het realiseren van hun droom. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een compleet linkbuilding pakket. Heb je alleen losse externe links nodig? Geen enkel probleem. Losse backlinks kopen kan heel gemakkelijk in onze webshop. Wij zijn je graag van dienst en hebben altijd wel een oplossing.

Jouw website boosten met ons aanbod

Linkbuilding Masters doen je een ongekend aanbod waarmee jij gegarandeerd jouw website gaat boosten. Volledig ontzorgd kun jij profiteren van alle gemakken van het uit handen geven van een linkbuilding klus. Voor vragen, advies op maat en noem maar op kun je ons benaderen. Als je meer bezoekers naar je site wil krijgen en nieuwe klanten aan je wil binden, dan is het een perfect idee om linkbuilding uit te besteden aan een betrouwbare externe partij als Linkbuilding Masters. Een investering waar jij voor lange tijd de vruchten van zal plukken!

Linkbuilding in de e-commerce: tips en tricks

Linkbuilding in de e-commerce

Binnen de e-commerce is resultaat en winst behalen cruciaal voor een succesvol bedrijf. Marketing en content zijn daarom heel belangrijk voor een webshop. Het wordt sterk aangeraden om goed na te denken over SEO en linkbuilding. Daarmee kun je jouw resultaten positief beïnvloeden. Stijgende trends ontdekken, dát is natuurlijk wat je wil. Linkbuilding Masters delen graag hun kennis met je. Zij zijn specialisten op het gebied van linkbuilding. In deze blog vind je allerlei handige tips en tricks. Lees daarom snel verder als je succes wil behalen in de e-commerce!

Waarom linkbuilding essentieel is voor de e-commerce

Voor een webshop is linkbuilding essentieel. Je wil graag links scoren op andere websites, zodat er naar jouw pagina doorgelinkt wordt. Op die manier krijg je meer bezoekers op jouw websites. De bedoeling is dat jouw conversie gaat stijgen en de hoeveelheid klanten groeit. Daar doe je het uiteindelijk voor. Linkbuilding is een langdurig proces, dus daarom is het goed om hier vanaf het begin aan te werken. Echte specialisten zoals Linkbuilding Masters weten alle ins en outs en kunnen jou verder helpen. Daarmee word jij enorm ontzorgd. Zelf aan de slag gaan kan namelijk veel tijd kosten.

De hoeveelheid backlinks

Wie denkt dat snel veel links krijgen op andere websites een slim plan is, heeft het goed mis. Linkbuilding dient stap voor stap uitgevoerd te worden. Er zijn eigenlijk twee soorten strategieën: linkbuilding uit marketingoogpunt en linkbuilding uit contentoogpunt. Vanuit marketingoogpunt kun je 1 à 2 links plaatsen op een soort verzamelsite. Als je te veel links in korte tijd plaatst, dan kan Google je e-commerce webshop ‘straffen’. Voor content kun je backlinks scoren door het schrijven van een gastblog. 3 à 4 gastblogs per week zou een ideale hoeveelheid zijn.

Linkbuilding in de e-commerce

Kwaliteit van de externe links

De kwaliteit van externe links naar jouw pagina is erg belangrijk. De populariteit of autoriteit van de externe pagina is essentieel, net als de relevantie voor jouw pagina. Wil je ervan verzekerd zijn dat je externe links krijgt van kwalitatief hoogstaande kwaliteit? In onze shop kun je losse backlinks kopen. Dat is met name ideaal voor als je zelf de touwtjes in handen wil houden bij jouw linkbuildingcampagne. Je hoeft alleen backlinks te kopen die je nodig hebt. Is dat niet ideaal? Als je een advies op maat nodig hebt en in één keer helemaal klaar wil zijn, dan is een compleet linkbuilding pakket wellicht een beter idee.

Perfecte anchor tekst

Een anchor tekst is de tekst op een andere website waarmee de link naar jouw e-commerce webshop geplaatst wordt. Een belangrijk onderdeel van linkbuilding, want Google neemt dit absoluut mee bij de beoordeling van jouw website. Allereerst is het aan te raden dat de anchor tekst relevant is. Daarnaast is het essentieel dat je variatie aanbrengt in de teksten. Om dat te bereiken kun je variëren tussen je merknaam, URL en zoekwoorden. Optimaliseer je te veel? Dan is er een kans dat Google jouw pagina straft.

Hoe je aan goede backlinks komt

Linkbuilding Masters zijn jou graag van dienst. Je kunt jouw e-commerce webshop een enorme boost geven met een van onze linkbuilding pakketten. Bij ons kun je kiezen voor een pakket dat helemaal aansluit op jouw wensen. Weet je nog niet of je moet kiezen voor een klein of groot pakket? Geen enkel probleem. Neem contact met ons op: wij staan je graag te woord. Wij begrijpen namelijk dat je het op prijs stelt om persoonlijk advies op maat te krijgen van een specialist. Profiteer jij net als vele andere online ondernemers van ons unieke aanbod?

Linkbuilding: belangrijke veranderingen rondom de domein autoriteit

domein autoriteit

Iedereen met een website of webshop opgelet! Er zijn door Moz belangrijke veranderingen rondom de domein autoriteit (Domain Authority) aangekondigd. Natuurlijk wil jij blijven scoren in Google en daarom vertellen wij je graag meer over de ontwikkelingen op dit gebied. Met een betrouwbare website ga jij hoger in de zoekmachine komen en meer klanten aantrekken. Kortom, je zult beter vindbaar zijn en mooie resultaten bereiken. Wil jij alles te weten komen over de domein autoriteit, de veranderingen en hoe het jouw website gaat helpen? Lees dan snel verder.

Domein autoriteit verhogen

We leggen nog even kort uit wat de domein autoriteit is en het zich verhoudt tot linkbuilding. De Amerikaanse organisatie Moz geeft websites een beoordeling van 1 tot 100. Hoe hoger de beoordeling van een website, hoe hoger de domein autoriteit. Een hoge autoriteit geeft een indicatie van de positie die jij hebt in Google. Het gevolg is dat je (verder) zal stijgen in de resultaten van de zoekmachine. Om een hogere autoriteit te krijgen dien je rekening te houden met SEO. Maar de allerbelangrijkste factor is linkbuilding. Zorg daarom altijd voor een goede interne linkstructuur en relevante externe links.

Moz update maart 2019

In februari 2019 heeft Moz een update voor maart aangekondigd op zijn website. De website van Moz is een handige informatiebron voor iedereen die geïnteresseerd is in domein autoriteit. Om welke reden dan ook. Het is voor iemand die niet zo veel verstand heeft van linkbuilding soms een te technisch verhaal. Daarom is het ook zo fijn dat je hulp kunt krijgen van een betrouwbare specialist als Linkbuilding Masters. Sowieso blijven linkbuilding pakketten een aantrekkelijke optie voor een complete oplossing.

MOZ

De belangrijkste veranderingen op een rijtje

Voor jou is het van belang om de belangrijkste veranderingen op een rijtje te hebben. Het zou fijn zijn als je minimaal 25 punten kan scoren met jouw webpagina. De update van maart 2019 heeft vooral betrekking op technische aspecten van linkbuilding. De beoordeling van de domein autoriteit is betrouwbaarder geworden, wat goed nieuws is voor iedereen met een website. Ook maakt Moz vanaf nu gebruik van een nieuw algoritme waarmee link manipulatie kan worden ontdekt. Wel zo eerlijk! Verder zijn de ranking factors verbeterd en is er een nieuwe index ontwikkeld.

Aanbevolen actiepunten

Nu is het tijd voor actie. Moz komt daarvoor met een aantal handige actiepunten. Jouw domein autoriteit kan wat gaan stijgen of dalen. Houd vooral goed in de gaten in hoeverre die stijging of daling zich verhoudt tot die van jouw concurrenten. Communiceer duidelijk over de veranderingen, zowel intern (met collega’s) als extern (met klanten en stakeholders). Houd je website altijd up-to-date en plaats te allen tijde unique content van goede kwaliteit op je pagina. Zorg daarnaast voor een uitstekende interne linkstructuur. Verbind onderwerpen die gerelateerd zijn aan elkaar met interne links. In de meest ideale situatie scoor jij backlinks op relevante pagina’s met een hoge domein autoriteit. Met de update van Moz is de ranking van jouw domein autoriteit betrouwbaarder dan ooit.

Het aanbod van Linkbuilding Masters

Bij dit alles kun jij geholpen en ontzorgd worden door een specialist op het gebied van linkbuilding. Linkbuilding Masters doet je graag een aanbod. Voor een betere domein autoriteit is het verstandig om te blijven werken aan een goed backlinkprofiel. Een uitstekende manier daarvoor is maatwerk linkbuilding. Daarmee kun je profiteren van een totaaloplossing die helemaal is afgestemd op jouw website en de wensen van jou en je klanten. Bij ons is een persoonlijke benadering gegarandeerd!

Alles wat je moet weten over linkbuilding voor webshops

linkbuilding voor webshops

Heb jij een webshop en wil je graag meer bezoekers aantrekken? Hogere bezoekersaantallen gaan er gegarandeerd voor zorgen dat jij zult stijgen in de zoekresultaten van Google. Zoekmachines kijken namelijk naar de populariteit van jouw website. Als je jouw webshop wil upgraden, dan is linkbuilding een van de handigste manieren om een mooi resultaat te bereiken. Als je die klus uitbesteedt aan Linkbuilding Masters, dan gaat dat zeker lukken. In dit blog lees je alles wat je moet weten over linkbuilding voor webshops.

Stijgende trends door gastblogs schrijven

Allereerst is het belangrijk om te weten dat linkbuilding pakketten jouw webshop enorm gaan helpen als je meer bezoekersaantallen wil. Bij ons kun je terecht voor een mooi pakket aan links op kwalitatief goede websites. Een onderdeel van linkbuilding is het schrijven van gastblogs op externe pagina’s. Dit moet je echt zien als ‘onderdeel van’ en niet als volledige strategie. Linkruil wordt ook niet aanbevolen. Het is het beste als je een link weet te scoren op een voor jou relevante site. Maar op een andere site met een hoge autoriteit is ook goed.

Benaderen van partners

Heb je goede contacten met andere bedrijven? Werk je fijn met ze samen? Dan is het zeker de moeite waard om na te denken over het benaderen van partners. Denk daarbij aan leveranciers, klanten en andere organisaties met wie je veel te maken hebt. Je kunt ze vragen om een link naar jouw webshop op hun site te plaatsen. Zo heb je meer zichtbaarheid en krijg je misschien ook nog een gevarieerder klantenbestand. Volop nieuwe kansen liggen binnen handbereik. Je kunt continu op zoek gaan naar nieuwe partners. Of je kunt voor backlinks kopen kiezen. Dat is ook een heel aantrekkelijke optie.

linkbuilding voor webshops

Productreviews krijgen

Als je een linkbuilding strategie aan het opzetten bent, dan is het een slimme manier om productreviews te krijgen van externe partijen. Ben je benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Een productreview krijg je uiteraard niet zomaar. Je kunt eerst op zoek gaan naar een blogger die mogelijk geïnteresseerd is in het testen van jouw product(en). Daarna benader je diegene zonder expliciet te vragen dat je een productreview wil. Als je gelukt hebt, is de blogger zo enthousiast dat hij of zij een blog schrijft over het desbetreffende product. Het resultaat: een link naar jouw webshop op zijn of haar pagina!

Kortingspagina’s benaderen

Een andere handige manier om jouw linkbuilding een enorme boost te geven, is het benaderen van kortingspagina’s. Wil je graag weten wat dat zijn? Kortingspagina’s zijn pagina’s waarop leden kunnen profiteren van aantrekkelijke kortingen. Je kunt zo’n pagina benaderen en jouw kortingsvoorstel aanbieden. Als de pagina akkoord gaat, dan scoor jij een mooie link! Let er wel op met wat voor kortingspagina je in zee gaat. Niet iedere site is even betrouwbaar en soms staan er al zo veel links op vermeld dat het allemaal weinig effect heeft. Probeer altijd strategisch te denken door op zo veel mogelijk zaken te letten als je ergens een link wil scoren.

Naamvermelding bij afbeeldingen

In jouw webshop staan als het goed is veel foto’s van producten en andere afbeeldingen. Dat is logisch. Je wil dat klanten jouw producten visueel aantrekkelijk vinden en zij overtuigd worden door een goede inspirerende tekst. Als je merkt dat jouw afbeeldingen door andere webshops gebruikt worden, dan kun je die pagina’s om een naamvermelding vragen met een link naar jouw site. Wil je erachter komen wie jouw foto’s gebruikt? Dat kan via een reverse image search. Daar gaat wel wat tijd in zitten, maar het is zeker de moeite waard.