Waarom wij doen wat we doen

Linkbuilding is het doelbewust verkrijgen van inkomende vermeldingen ”backlinks” om zo de autoriteit van je website in de ogen van zoekmachines te verhogen. Dat wil zeggen dat er dus vanaf andere websites een linkje geplaatst wordt naar jouw website of pagina. Het vergaren van deze backlinks kan op veel verschillende manieren die dan ook verschillende waarde kennen. Doordat je een linkje plaatst op een andere website naar je eigen website stroomt er een stukje autoriteit, ook wel ”linkjuice” naar jouw website toe. Het hoger de autoriteit van de website is waar je het linkje naar jouw website plaatst hoe beter. Daarnaast is het van belang dat de website of pagina waarop je dit linkje plaatst ook relevantie heeft met jouw website.

Linkbuilding kan overigens ook intern toegepast worden op zonder tussenkomst van externe partijen en websites, dit noemen we ook wel intern linking.

Beschrijving

Al sinds 2009 jouw partner in Linkbuilding

Benieuwd naar de maatwerk oplossingen?

Ben jij op zoek naar een totaaloplossing voor jouw linkbuilding campagne? Dan ben je bij Linkbuilding Masters aan het juiste adres! Binnen onze linkbuilding maatwerk oplossing voegen wij al onze kennis, producten en technieken die we in huis hebben samen voor het beste resultaat.
Een maatwerk linkbuilding campagne kan bij ons al vanaf een maandbudget van €500,-.