Linkbuilding prijzen van Linkbuilding Masters

Vraag jij jezelf weleens af waarom die linkbuilding prijzen zo verschillen? Dat vroegen wij ons ook af en zijn op onderzoek uitgegaan. We zijn er met dit onderzoek achter gekomen en zijn tot de conclusie gekomen waarom de prijzen voor linkbuilding diensten zo verschillen.

We hebben uiteraard gekeken naar de soorten linkbuilding diensten die er werden aangeboden, hoe deze diensten waren opgebouwd , de kwaliteit van deze diensten en uiteraard de prijzen van deze linkbuilding.

Verschillen Linkbuilding prijzen

Er zijn tal van aanbieders op het gebied van linkbuilding, er zijn echter net zoveel verschillen tussen deze aanbieders waardoor de prijzen ook erg uit één lopen. Ik heb deze linkbuilding partijen even voor het gemak verdeeld over 3 groepen.

  1. De ”fabrikant”
  2. De ”student”
  3. Het online marketing bureau

De fabrikant

Ik denk dat wij zelf het meest onder deze groep vallen. Wij leveren heel veel linkbuilding richting andere bureau’s en leveren dan ook grote hoeveelheden backlinks. Bij de fabrikant zijn de prijzen vaak gemiddeld en zijn er staffelprijzen mogelijk, zo ook bij ons. Bij deze partijen zijn de mogelijkheden oneindig en is de kwaliteit goed. Ook zijn deze partijen over het algemeen goed te bereiken.

De student

De student werkt naast zijn school bij als linkbuilder en rekent hier relatief lage prijzen voor, hier is de kwaliteit dan ook een stuk lager en zijn de mogelijkheden gering. De support en reactie tijd ligt ook een stuk lager, de student moet immers gewoon naar school.

De online marketing bureau’s

Dit zijn de partijen die afnemen bij de fabrikant omdat men zelf de mogelijkheden en/of kennis niet in huis hebben. Ook kan het zijn dat het niet rendabel is om zelf de linkbuilding uit te voeren voor deze partijen. De kwaliteit is vaak goed omdat er bij de fabrikant word afgenomen. De prijzen liggen in veel gevallen op hetzelfde niveau als bij de fabrikant omdat ze afnemen met staffelkortingen. Echter komen we ook vaak tegen dat deze partijen hun prijzen nog net iets hoger inzetten als de fabrikant omdat ze niet altijd gebruik kunnen maken van een staffelkorting (kleine afname). Ook hierbij is de support en bereikbaarheid vaak goed.

Wat is nou een goede prijs voor linkbuilding?

Om een goede prijs te bepalen voor linkbuilding moet je jezelf een aantal dingen afvragen, namelijk het volgende:

  • Worden er uren verkocht?
  • Worden er losse backlinks verkocht?
  • Worden er garanties gegeven?
  • Wat is de kwaliteit van een backlink?
  • Wat zijn de linkbuilding diensten waard?

Elk product of dienst heeft zo zijn eigen waarde, bedenk dus goed wat jouw linkbuilding diensten waard zijn voordat je een prijs bepaald. De prijzen voor onze losse backlinks kunt u aanvragen door hier te klikken.