Online succes met linkbuilding: tips en tricks

Blog
15 mei 2019

Sander

SEO Specialist

Ondernemers kunnen er niet meer omheen: een website is cruciaal als je succes wil behalen met een bedrijf, ongeacht de sector waarin je actief bent. Een van de belangrijkste onderdelen van zoekmachineoptimalisatie is linkbuilding. Backlinks op andere websites zijn daarbij van groot belang. Daarnaast spelen er ook nog andere zaken een rol, zoals kwalitatief hoogstaande content, gastblogs en promotie op social media. In deze blog kom je precies te weten hoe je online succes behaalt met linkbuilding.

Backlinks op relevante sites

Backlinks zijn links op externe pagina’s die naar jouw website verwijzen. Hierbij is het zaak dat je erop toeziet dat die links op voor jou relevante pagina’s staan. Ook de autoriteit van de desbetreffende site speelt een rol. Scoort de website goed in Google? Dan is de kans groot dat jij meer traffic naar jouw website gaat genereren. Met backlinks kopen ben je ervan verzekerd dat je meer en meer bezoekers op jouw site krijgt. Goed voor de verkoop!

Het belang van backlinks voor jouw website

Het mag duidelijk zijn dat backlinks de hoeveelheid traffic naar jouw website gaan boosten. Je zult op de korte termijn én op de lange termijn meer bezoekers krijgen. Daardoor stimuleer je meer aandacht voor jouw producten of diensten. Marketing op het hoogste niveau. Wil je zelf aan de slag gaan en backlinks scoren? Dan kan daar soms veel tijd in zitten. Gelukkig kun je deze klus uitbesteden aan experts als Linkbuilding Masters die veel verstand hebben van linkbuilding.

 

Content en gastblogs

Niet alleen lezers houden van interessante content, maar ook Google is dol op kwalitatief goede content. Ben je benieuwd welke stappen je moet ondernemen? Allereerst moet je ervoor zorgen dat je website gevuld wordt met relevante teksten. Maar benader ook actief andere sites om meer aandacht te creëren. Maak kenbaar dat je bereid bent om een gastblog te schrijven. Is de redactie van de pagina akkoord? Mooi. Lever dan een tekst aan en verwerk er een goede link in naar een pagina op jouw website. Succes gegarandeerd!

Promoten op social media

Misschien ben je al actief op social media. Ben je dat nog niet? Zorg er dan snel voor dat je daar een account maakt en je vanaf het begin bezighoudt met het promoten van jouw producten of diensten. Een groter bereik, dáár gaat het om. Deel daarom blogs en ander nieuws die je op je website gepubliceerd hebt. Bij veel social media is het mogelijk om data te analyseren. Dat is erg handig als je wil weten wat jouw precieze doelgroep is en waar je jouw uitingen dus op moet richten.

Linkbuilding van Linkbuilding Masters

Voor linkbuilding is veel kennis vereist. Die expertise heb je misschien wel in huis, maar de tijd is schaars en er zijn genoeg andere werkzaamheden op je to-dolijstje af te vinken. Als je helemaal geen tijd hebt en volledig ontzorgd wil worden, dan is maatwerk linkbuilding voor jouw bedrijf weggelegd. Met maatwerk zetten we alles op alles om jouw website een toppositie te geven in Google. Daarnaast heb je bij ons de keuze uit verschillende linkbuilding pakketten met kwalitatief goede backlinks.

Reageren

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren op een nieuwsbericht.

Inloggen