Hogere positie krijgen in Google? Lees de laatste trends rondom linkbuilding uitbesteden

Blog
16 februari 2019

Sander

SEO Specialist

Droom jij er ook van om een hogere positie te krijgen in Google? De laatste jaren zijn SEO en linkbuilding steeds belangrijker geworden. Inspelen op het algoritme van deze zoekmachine is er echter niet makkelijker op geworden. Een paar keywords en links in een tekst gepropt zorgt er niet automatisch meer voor dat je website stijgt in de zoekresultaten. Heb je zelf niet zo veel verstand van linkbuilding en SEO? De hulp van echte specialisten – zoals de Linkbuilding Masters – komt dan als geroepen. Met behulp van een grondig onderzoek gaan wij ervoor zorgen dat jouw website een flinke boost krijgt!

Linkbuilding: nog even in het kort

Wij snappen dat jij niets liever wil dan een website die goed scoort in Google. Meer kliks, een betere user experience en meer verkoop. Er staat veel op het spel en dan is het maar goed om te focussen op linkbuilding. Nog even in het kort wat je hiermee kunt bereiken: met linkbuilding kun je meer kwalitatieve bezoekers naar je website halen. Het gaat daarbij voorbij om kwalitatief goede links. Meer mensen komen op je domein terecht en dat heeft weer een positieve invloed op de positie die jouw site in Google krijgt. Het kan even duren voordat de zoekmachine jou laat stijgen, maar op termijn ga jij hier zeker de vruchten van plukken.

Tips voor het krijgen van meer backlinks

Allereerst is het belangrijk dat de inhoud van jouw website unique content bevat. Voor kwalitatief goede teksten kun je hulp krijgen van een SEO copywriter of SEO tekstschrijver. Zij weten hoe je een pakkende tekst schrijft die ook gericht is op zoekmachineoptimalisatie. Zorg verder voor een sterk backlinkprofiel. We geven je een paar onmisbare tips. Een ideale manier voor het krijgen van backlinks is het laten schrijven van een gastblog. Dit soort blogs gaan jouw doelgroep inspireren, dat staat vast. De bedoeling is dat er in het blog een link naar je website wordt geplaatst. Gedegen onderzoek doen naar pagina’s met autoriteit kan ook mooie resultaten opleveren. Kortom: met ons ga jij klanten binnenhalen!

Interne links en externe links

Wist je dat er op iedere pagina van jouw website minimaal één interne link moet staan? Interne links helpen jouw bezoekers en klanten om snel andere relevante informatie te vinden op jouw site. De kwantiteit van interne links en de kwaliteit (relevantie) spelen allebei een belangrijke rol. Mensen blijven dan ook langer op jouw pagina, wat voor Google een indicatie is dat jouw website goede content bevat. Externe links van kwalitatief goede en relevante websites kunnen jouw pagina’s ook een boost geven. Een netwerk opbouwen met veel links naar jouw pagina’s: dáár gaat het om. Dat kan bijvoorbeeld met blogs of vergelijkbare websites. Met Linkbuilding Masters ben je verzekerd van succes.

Verschillende bronnen van linkbuilding

Ben je nieuwsgierig naar de verschillende bronnen van linkbuilding? Wij geven je een tipje van de sluier. Het volgende wordt al veel jaren gedaan, maar werkt nog steeds goed: links ruilen met een andere webshop of website. Dat gaat gemakkelijk en snel. Startpagina’s zijn ook een ideale plek voor het plaatsen van een backlink. Net als social media, alhoewel Google zelf zegt dat linkbuilding via kanalen als Facebook, Twitter en LinkedIn niet werkt. Een andere aantrekkelijke manier om bezoekers naar jouw website te krijgen is online adverteren via blogs. Ten slotte kun je ervoor kiezen om je site of webshop aan te melden bij een bedrijvengids. Jouw URL wordt dan in een bestand opgenomen.

Kwalitatieve backlinks scoren met linkbuilding

Bij linkbuilding is het ontzettend belangrijk om te scoren met kwalitatief goede backlinks. Niet iedere backlink zorgt er namelijk voor dat je meer kliks krijgt. Het kan zelfs gebeuren dat je website minder populair wordt! De perfecte backlinks die jouw website gaan boosten, moeten voldoen aan een aantal criteria. Het eerste element is context. In de meest ideale situatie krijg je een backlink op een pagina die content bevat die vergelijkbaar is met de content op jouw website. De autoriteit en betrouwbaarheid van een webpagina zijn andere belangrijke criteria. Over het algemeen wordt er ook aangenomen dat de leeftijd van een website een rol speelt. Een pagina met een leeftijd van meer dan 5 jaar zorgt waarschijnlijk voor betere backlinks.

Aanbod: backlinks kopen

Heb je zelf al iemand in huis met verstand van websites? Dan is het misschien overbodig om alles uit handen te geven. Maak in dat geval gebruik van de optie om backlinks te kopen bij Linkbuilding Masters. Dat gaat heel gemakkelijk via onze website. Mocht je met vragen zitten, neem dan contact met ons op. Wij adviseren je dan over de beste backlinks voor jouw SEO campagne. Bijvoorbeeld content backlinks, homepage blog backlinks, linkpartner blogs backlinks en bedrijvengids backlinks. Daarbij houd jij helemaal zelf de controle over het linkbuilding proces. Goed om te weten: met al onze backlinks kun je profiteren van uitstekende kwaliteit.

Aanbod: maatwerk linkbuilding

Wil je volledig ontzorgd worden bij het boosten van jouw website? Dan is maatwerk linkbuilding de ultieme oplossing! Bij maatwerk gaan we wat dieper op de materie in. Door middel van grondig onderzoek gaan wij ervoor zorgen dat jouw pagina’s gaan scoren in Google. En niet zo’n beetje ook. Of je nu een rijopleiding hebt, een bouwbedrijf hebt of werkzaam bent op de zakelijke markt: met een SEO campagne van Linkbuilding Masters is succes gegarandeerd. Je kunt al profiteren van maatwerk linkbuilding vanaf 500 euro. Maak gebruik van ons aanbod en neem contact met ons op!

Aanbod: linkbuilding pakketten

Linkbuilding pakketten bieden uitkomst als je linkbuilding helemaal wil uitbesteden. Zo’n pakket is eenmalig of doorlopend af te nemen. Een verstandige keuze, want linkbuilding is tegenwoordig echt een gespecialiseerde aangelegenheid aan het worden. Het wordt namelijk steeds lastiger om grip te krijgen op de algoritmes van Google. Wil jij een variatie aan backlinks ontvangen die volledig zijn afgestemd op jouw sector? Dat kan! Laat je verleiden door ons aanbod en boek mooie resultaten met jouw website of webshop. Je hebt de keuze uit verschillende soorten pakketten: small, medium, large en extra large.

Reageren

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren op een nieuwsbericht.

Inloggen