Local linkbuilding

Blog
4 april 2019

Sander

SEO Specialist

Local linkbuilding: de ultieme manier om lokaal klanten aan te trekken

Dat SEO en linkbuilding heel belangrijk zijn voor ieder bedrijf dat online nieuwe klanten wil bereiken, is inmiddels wel bekend. Zoekwoorden optimalisatie en het verkrijgen van externe links naar jouw pagina was nog nooit zo belangrijk. Maar wist je ook dat er een specifieke vorm van linkbuilding bestaat waarbij je je speciaal richt op lokale klanten? Local linkbuilding heet het, een marketing strategie die relevant is voor fysieke shops die klanten naar hun winkel willen lokken. Maar het is ook uitermate geschikt voor online winkels die zich voornamelijk richten tot een lokaal publiek.

Wat is local linkbuilding?

De naam zegt het al een beetje. Local linkbuilding is een vorm van linkbuilding, maar dan specifiek gericht op het verkrijgen van lokale externe links. Links van bedrijven uit jouw directe omgeving gaan ervoor zorgen dat je meer bezoekers aantrekt, en dus meer potentiële klanten. Wat daarmee bedoeld wordt? Mensen uit jouw stad, dorp en regio die op zoek zijn naar het perfecte product of de ultieme dienst. Hierbij willen wij wel uitdrukkelijk benadrukken dat losse backlinks kopen jouw pagina altijd een impuls zal geven. Dat alles is mogelijk als je gebruikmaakt van de diensten van Linkbuilding Masters.

 

Stap voor stap succes bereiken

Linkbuilding is een proces dat veel tijd in beslag neemt. En tijd is kostbaar voor iedere ondernemer, dat begrijpen wij. Succes bereiken gaat stap voor stap. Bij local linkbuilding moet je er vooral op letten dat je links verkrijgt van pagina’s uit jouw directe omgeving die relevant zijn voor jouw website. Zichtbaar zijn op lokale landingspagina’s, dáár gaat het om. Je kunt bijvoorbeeld een zoekopdracht in Google intypen en zoeken naar blogs in jouw omgeving. Benader die pagina’s voor een gastblog en scoor een of meerdere externe links. Durf ook na te denken over sponsoring. Een link op de website van een sponsor levert vaak veel traffic op.

Ongekende resultaten door hogere conversie en omzet

Als je je website of webshop echt een impuls wil geven dan is linkbuilding essentieel. Het is zeker een uitdaging, maar het is absoluut de moeite waard om de kansen voor local linkbuilding te onderzoeken. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, maar het is belangrijk dat je daarnaast ook aan reguliere linkbuilding blijft doen. Er zijn namelijk meerdere wegen die naar Rome leiden. Overweeg bijvoorbeeld eens om te kiezen voor een compleet linkbuilding pakket. Daarmee bereik je ongekende resultaten door een hogere conversie en omzet.

Diensten van Linkbuilding Masters

Bij Linkbuilding Masters kun je echt voor van alles terecht. Je kunt kiezen voor een maatwerk linkbuilding campagne. Dé totaaloplossing als je een succesvolle campagne wil uitzetten! Wij hebben al vele ondernemers geholpen met het realiseren van hun droom. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een compleet linkbuilding pakket. Heb je alleen losse externe links nodig? Geen enkel probleem. Losse backlinks kopen kan heel gemakkelijk in onze webshop. Wij zijn je graag van dienst en hebben altijd wel een oplossing.

Jouw website boosten met ons aanbod

Linkbuilding Masters doen je een ongekend aanbod waarmee jij gegarandeerd jouw website gaat boosten. Volledig ontzorgd kun jij profiteren van alle gemakken van het uit handen geven van een linkbuilding klus. Voor vragen, advies op maat en noem maar op kun je ons benaderen. Als je meer bezoekers naar je site wil krijgen en nieuwe klanten aan je wil binden, dan is het een perfect idee om linkbuilding uit te besteden aan een betrouwbare externe partij als Linkbuilding Masters. Een investering waar jij voor lange tijd de vruchten van zal plukken!

Reageren

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren op een nieuwsbericht.

Inloggen