Social media gebruiken bij linkbuilding

Blog
8 januari 2014

Sander

SEO Specialist

Social media gebruiken bij linkbuilding

Hoe vindt een zoekmachine uw website? Want alleen wanneer u gevonden wordt, zullen uw potentiële klanten u en uw producten vinden. Het vinden van de link naar uw site is de basis van dit proces.

Linkbuilding

In principe is linkbuilding het spinnen van een web. Door allerlei verbindingen te creëren worden de zoekmachines op uw site gewezen. Gaat iemand op internet op zoek naar een product dat ook u aanbiedt dan zetten de zoekmachines dat wat ze vinden op een rij. Dit ranking wordt beïnvloed door zaken als:
* hoe goed is uw web gesponnen?
* hoe vaak krijgt uw site bezoekers?
* welke specialistische zoektermen verbinden uw website met de zoekmachines?
* hoe oud of nieuw is de informatie op uw website?
Dit betekent dat wanneer uw website voldoende content heeft, een ruim percentage aan SEO en veel traffic dan zal de machine u snel(ler) vinden. Om dit te bereiken moet er worden voldaan aan
1. Hoe uniek is uw tekst ten opzichte van andere teksten?
2. Hoe vaak komen gerichte zoektermen in uw teksten voor?
3. Hoeveel mensen bezoeken uw website?
4. Biedt u iets aan dit specialistisch is en dus weinig voorkomt?

Social Media

Tegenwoordig hebben mensen contact met elkaar via de social media. Via deze moderne lijnen vertelt men elkaar over allerlei zaken en gebeurtenissen. Doordat mensen deze manier van communiceren hebben opgepakt, ontstaat natuurlijk de vraag of en hoe u uw website hier mee kunt verbinden?
1. Moet ik een filmpje maken voor YouTube?
2. Moet ik een lijn leggen tussen mijn website en Facebook?
3. Hoe kan ik gebruik maken van Twitter?
4. Levert Hyves me iets op op de Nederlandse markt?
5. Moet ik een Blog maken of aan verschillende Bloggen deelnemen?
Zoals u ziet, schuilt heel wat werk achter deze vragen. Naast kennis van de mogelijkheden. Feit is dat er een grote markt open gaat wanneer u aansluit bij de social media. Vraag is hoe dat te doen zonder een veel extra uren te moeten maken.

Hoe verder?

Wanneer u alles op een rij zet en de enorme kansen en mogelijkheden heeft ontdekt die er via Linkbuilding en via de social media mogelijk zijn, dan nodigen wij u graag uit eens op onze website linkbuildingmasters.nl te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij willen graag het werk voor u uitvoeren dat er voor zorgt dat u beter en sneller gevonden wordt in de toekomst.

Reageren

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren op een nieuwsbericht.

Inloggen