Wat is linkbuilding en wat kun je ermee doen?

Blog
19 april 2015

Sander

SEO Specialist

Link building is het verzamelen van inkomende links vanaf externe webpagina’s die ook wel eens external backlinks worden genoemd en die naar jouw eigen website of webpagina worden gelinkt, om jouw eigen site zichtbaarder te maken en op deze manier hogere zoekresultaten te scoren in de zoekmachines.

Link building is een tijdrovend proces, afhankelijk van de kwantiteit en intensiteit van de mededingers op een bepaalde zoekwoordcombinatie. Maar al met al is linkbuilding toch wel zeer gericht en waarschijnlijk de belangrijkste factor als het om website optimalisatie gaat.

Link building met Linkbuilding Masters voor een hoge trust!

Heb je ondersteuning nodig bij de linkbuilding om de beste linkbuilding resultaten te behalen? Zijn deze nog echt functioneel na zes maanden? De link building pakketten van Linkbuilding masters kun je per maand afnemen tegen absoluut redelijke prijzen voor het plaatsen van hoog kwalitatieve links naar jouw website.

Link uitwisseling/reciprocal linking vindt plaats wanneer twee onderling samenwerkende websites de beslissing nemen om links met elkaars websites uit te wisselen. Links die worden vereenzelvigd als onderdeel van een link uitwisseling zijn vaak minder waardevol dan eenzijdige links (backlinks zonder dat er een reciprocal link bestaat tussen twee websites).

Link backlinks: een site of webpagina die veel uitgaande links heeft die (bijna) alleen uitlinken naar sites binnen het eigen (eigendoms)netwerk of websites die een vergoeding geven om een backlink te krijgen van die link farm. Dergelijke pagina’s zijn niet erg populair in de ogen van de grote zoekmachines en daarom niet bepaald interessant om backlinks van te krijgen.

Link juice: is de kwantiteit pagerank en anchor tekstwaarde waarbij een hyperlink van een pagina (A) doorgeeft naar de link-ontvangende pagina (B).

Link titel attribuut: een enkele keer verschijnt er een kleine pop-up boven een link wanneer je er met de muis overheen beweegt. In die pop-up zie je dan een korte beschrijving van de pagina waar de link naartoe wijst. De content van die pop-up gaat over de ‘link titel’.

Linkbuilding masters voor jouw bedrijfswebsite! Kies nu voor een hogere positie van jouw website en haal meer voordeel uit jouw marketing!”

Linkbuilding beste page rank

Links en tekst ratio is de procentuele waarde die de verhouding aangeeft tussen het aantal links op een pagina en het totaal aantal woorden die erop die pagina staan. Bijvoorbeeld: als er 30 links op een pagina staan waarbij het totaal aantal woorden op die pagina gelijk is aan 900, dan is de links tot text ratio gelijk aan: 30/900* 100% = 3,33%

Reageren

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren op een nieuwsbericht.

Inloggen