Hoge posities in Google met SEO en linkbuilding

Blog
2 mei 2019

Sander

SEO Specialist

Grote en kleine ondernemers opgelet! Of je nu een website hebt of een webshop: het draait om verkoop van jouw producten en diensten. Het internet biedt zeer veel kansen om jouw bedrijf te promoten, maar het is belangrijk dat je je goed laat informeren op het gebied van online marketing. Je kunt daarbij een beroep doen op specialisten die weten hoe zij jouw site een boost geven met SEO en linkbuilding. Profiteren van een uitgebreid pakket of van losse links: de keuze is aan jou.

SEO en linkbuilding in het kort

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization. SEO zorgt ervoor dat jouw website of webshop beter vindbaar is door te stijgen in de zoekresultaten van Google. Het gevolg is dat je meer bezoekers op jouw pagina’s krijgt. Linkbuilding is een belangrijke vorm van SEO, waarbij je backlinks scoort op websites die relevant zijn voor jouw bedrijf. Hierbij is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de desbetreffende pagina. Het gaat vooral om kwaliteit, minder om kwantiteit. Veel links krijgen in zeer korte tijd wordt namelijk bestraft door Google.

Positief effect op jouw site of webshop

Bedrijven maken gebruik van SEO en linkbuilding om te promoten. Hogere bezoekersaantallen zijn cruciaal voor de verkoop. Dat bereik je door te stijgen in de zoekresultaten van Google met behulp van zoekmachineoptimalisatie en linkbilding. Stijgende trends, een hogere conversie en meer omzet maken zijn het gevolg. Kortom, met goed doordachte SEO en linkbuilding behaal je mooie resultaten. Een linkbuilding strategie is van groot belang voor bedrijven die actief zijn in verschillende sectoren. Niet alleen voor de zakelijke markt, maar ook voor rijopleidingen en bouwbedrijven.

 

Het belang van goede content

Om lezers op jouw pagina te boeien is het schrijven van interessante en vernieuwende blogs een echte aanrader. Het belang van goede content moet zeker niet onderschat worden. Zorg er altijd voor dat jouw blog unique content bevat, dus niet letterlijk overgenomen van andere bronnen. Wil je backlinks scoren op een interessante website? Schrijf dan eens een gastblog met een link naar jouw site erin verwerkt. Op die manier worden op een externe site bezoekers naar jouw website of webshop gelokt.

Linkbuilding strategie

Zelf een linkbuilding strategie opzetten is soms onbegonnen werk. Allerlei factoren spelen hierbij een rol. Het kan voorkomen dat jij en je medewerkers de kennis niet hebben om zo’n strategie te bedenken en uit te voeren. Tijdgebrek speelt ook een rol. Linkbuilding is een specialisme dat veel kennis en expertise vereist. Bovendien weet je vaak niet of de linkbuilding die jij voor ogen hebt voldoet aan de meest recente richtlijnen op het gebied van SEO. Kun je wel wat hulp gebruiken? Snel en eenvoudig kun jij ontzorgd worden door Linkbuilding Masters.

Diensten van Linkbuilding Masters

Wil je een totaal op maat oplossing? Dan kun je zeker bij ons terecht. Maatwerk linkbuilding biedt jou uitkomst bij online communicatie en marketing. Topposities bereiken in Google ligt in het vooruitzicht. Hierbij werken wij niet alleen aan de linkbuilding, maar ook aan content optimalisatie en technische optimalisatie. Als je al enige kennis hebt van linkbuilding, kies dan uit een van onze linkbuilding pakketten. Die zijn verkrijgbaar in verschillende maten: extra large, large, medium en small. Voor ieder bedrijf hebben wij een passende linkbuilding oplossing!

Reageren

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren op een nieuwsbericht.

Inloggen